"Svaret" på gårdagens fråga...

Ja, vi hade en som hade båda rätt, det var en...


Cykel.


Och en spark.

Jag vet att det var lite svårt att se men jag tyckte det var lite intressant att nån lämnat sakerna på isen. Tyvärr lär dom ju nu hamna i vattnet... Läste att flotten "rivit" igår så nu är det väl mer öppet i älven!??

Laddar inför sista natten. Vi ska åka och handla strax så att handlingen är klar inför helgen å nästa vecka. Jag föredrar oxå att handla senare på kvällen för då brukar det vara lite mindre folk där. Brukar få lite lätt panik när det är för mycke folk.

Hoppas ni har en trevlig kväll!!!

Kommentarer
Postat av: susanne

Känner igen mycket av det du skriver. Jag handlar också hellre sena kvällar eller tidiga mornar för jag klarar inte av stora folkmassor. Jag går på igen på tisdag för då är min ledighet slut för den här gången. I helgen åker jag och dottern till huvudstaden för att se Bounce på Globen. Ska bli jätteroligt och supermysigt!! Ha det gott och stor kram från Susanne

2010-04-22 @ 20:17:03
URL: http://www.nattsyrran.blogspot.com
Postat av: inteutanmindotter

Tihi, nu känner jag mig lite stolt! Att jag, med mitt brytningsfel såg båda sakerna! =)

Kram & ha en trevlig helg!

2010-04-22 @ 21:54:18
URL: http://www.inteutanmindotter.blogg.
Postat av: Kerstin

Aha, det var en spark därute. :)

Kan berätta att sparken är borta men cykeln står kvar, trots att isen rev när jag och AKO var och fotade där idag. Den står på betongfundamentet som syns under vattnet.

Ha en fin fredag.

2010-04-22 @ 23:21:24
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com
Postat av: Bella

Jag tycker inte heller om att handla då det är fullt med folk! Huvaligen! Man blir så stressad då och kommer oftast hem utan de saker man behöver. Vi beställer oftast mat på nätet nu...och får den levererad varje Lördag. Då kan man liksom åka till affären för småsaker bara och ta det lugnt då man traskar runt!

Stor Kram! :)

2010-04-23 @ 12:29:01
URL: http://bellasweb.blogg.se/
Postat av: AKO

Ser ovan att Kerstin redan har berättat att vi var förbi på samma plats några dagar senare. Jag har lagt upp en bild på cykeln på min andra blogg, från kanske fem minuter innan ett stort flak drar iväg med det mesta av isen runt just den pelaren. Cykeln stod dock kvar. :)

2010-04-24 @ 11:53:28
URL: http://krumbukter.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0