Tisdag med guldkant...

Våren för 2 år sedan när jag hade som mest ont i ryggen pga diskbråck så köpte jag ett par ordentliga "springskor" för att ha när jag promenerade. Det var ett av mitt livs bästa köp!!! Som jag har använt dom, många mil har det blivit å det syns på dom, väldigt nednötta. Dax att byta så jag kan he mig ut å gå i vår och sommar. Idag hade skorna kommit så vi åkte direkt efter jobbet till "Gå & löpkliniken" och döm om min förvåning när jag behöver en 1/2 storlek mindre än förut!? Vilken skillnad det gör med nya skor... Å vilken skillnad när man får den hjälp man behöver för att prova ut precis den sko som passar för dig. Den hjälpen får man på "Gå & löp"!!! Jag har även insett sen diskbråcket att bra skor är A&O om man har minsta lilla problem med ryggen så ordentliga skor kommer jag alltid att prioritera i fortsättningen. Detta är ju "löpskor" men fungerar utomordentligt även till promenader.

nya skor

Inte så svårt att se vilka som är nya och vilka som är gamla va!???

Inte nog med att jag blev så glad att skorna kommit... Jag skulle även äta middag med några kompisar ikväll, vi åt på Costas, en ny (för mig i alla fall) restaurang i Umeå. Mycket trevlig å supergod mat!! Kan rekommendera att boka bord för det var mycke folk även en vanlig tisdagkväll.
Mina fina vänner hade med sig en present till mig...

lyxchoklad

Helt perfekt present till en mörk chokladälskare som jag...

Dagen som började med en överväldigande trötthet å matthet slutade med en energikick... Middag å en överraskningspresent. Riktigt trevlig avslutning på dagen!!!

Vill även passa på att önska er en trevlig Valborg!! Vi är bortbjudna till goda vänner imorgon å åker direkt efter jobbet så det blir inte tid till bloggande imorgon. Nä, nu har jag inte tid mer, måste gå och prova min nya "varmchoklad"....


Träning v.17

Här kommer veckans summering å det känns kul att berätta att det gått över förväntan denna vecka. Jag har börjat "få till" flåset på spinningen å det känns så kul att det börjar ge resultat. Alla pass som man har plågat sig igenom å nu... nu känns det bara kul!!!

2 pass Bodypump
1 pass Spinning
1 pass Spinning + core
1 pass Bodybalace + 30 min teknik

Cyklat t/r till jobbet 3 dar och till Iksu 2 dar.

Det är bra att jag fick ihop många pass i veckan då det finns risk att det blir några färre veckan som kommer!? Men det återstår att se hur det blir...


Favoritbrödet...

Köpte inget bröd idag när vi var och handlade för jag hade bestämt att jag skulle baka. Vi behöver ju bröd till frukost imorgonbitti... Det blev som det brukar vårat favoritbröd. Lätt att göra och smakar otroligt gott. Jag använder våran "lillugn", den rymmer precis 2 brödformar...

spisen


Här kommer receptet för den som är intresserad..


Hälsosamma filmjölkslimpan

1 liter filmjölk
1 msk salt
5dl grahamsmjöl
6dl vetemjöl special (jag använder fullkorns dinkelmjöl)
3dl rågkross
2dl linfrön
1,5dl solrosfrön
2dl baksirap (brukar ta mindre, drygt 1dl)
2tsk bikarbonat
1msk smör

Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt fil och sirap. Blanda väl och häll upp i 2 smorda och bröade 1,5 liters bakformar. Grädda i 250 grader i 10 min. Sänk till 175 grader, grädda i 1 timme. Låt svalna å dax att njuta...

bröd

Såhär ser det ut när det är klart. Snabbt, enkelt och gott, kan det bli bättre!!???

Kanske ska tilläggas att vi inte har en "assistent" så det blir inte mycket matbröd med jäst gjort här men jag såg idag assistenten jag vill ha... Får se när den blir min????


Shoppingdag...

Äntligen har jag lyckats få med mig sambon på en shoppingtur!!! Vi var på Jysk å köpte träpersienner (som jag har velat ha sen vi flyttade in). På Rusta köpte vi en tavellist. Supernöjd var jag å frågade lite fint, kan vi åka till Electrolux för att titta på den där dammsugaren som jag vill ha??? Ville ju se den på riktigt för att se om det är nåt att ha... Döm om min förvåning när han säger, ok!!! Sagt å gjort, tittar å blir instruerad i hur den fungerar = jag är såld, vill ha den direkt. Priset var inte avskräckande då jag kollat runt på nätet, ungefär samma pris i affär så... Jag köper den!!! Hurra, Hurra! Nu kan jag få bort grus å sånt smått som jag inte alls gillar att trampa på. Att ta fram den vanliga dammsugaren är ju ett helt projekt så nu blir nog livet lite enklare för mig!!??? (Lovade i ett svagt ögonblick på affären att jag ska sköta dammsugningen framöver så det lär väl bli till att hålla det!?) Men det kan jag ta, nu när jag har en sån fin dammsugare!!!

Den ligger fortfarande ouppackad så det får bli en bild från Prisjakt.

dammsugaren


Visst är den fin!!! Bild på hur det blir när vi får upp den på väggen å hur det blir med persiennerna å tavellisten kommer senare... Har bestämt att vi inte sätter upp persiennerna förrän vi tvättat fönstren å fönstren tvättar vi inte förrän dom sopat gatorna... Så när det blir, det får vi se!?


Kram på er å trevlig helg!!


Nu ska det bli rent...

rengöringsmedel


Å inte skadar det miljön heller!! Fick tipset av Sara, jag har ju varit på jakt efter miljövänligt alternativ länge så gissa om jag blev glad!! Hittade dessa på Russinnet då det var slut där Sara beställt å jag ville ha mina så fort som möjligt. Hämtade paketet påväg till träningen idag å när det var dax för en dusch så provade jag att rengöra med "Limescale". Den funkade jättebra å doftade frisk med inslag av mint. Ett tips om ni har duschdörrar som vi är att spraya en "vägg" i taget. Det gjorde inte jag så det blev rensade andningsvägar för mig pga minten (tror jag)! Men det blev inte "kvävningskänlor" som av andra produkter på marknanden... Toarengöringen var oxå bra. Doftar mycke trevligare än "WC-anka", mer rent å "naturligt".

Jag är som sagt mycket nöjd å även om priset är lite i överkant så tycker jag att det är värt det. Så det blir till att använda dessa produkter i fortsättningen. Tills jag hittar nåt som är bättre (om det finns)???


Snälla hjälp mig....

gerbera


Hur gör vi för att få Gerberan att leva mer än några dagar????? Marcus fick denna fina för en dryg vecka sen å vi har gjort allt vi kan men den "viker sig" i alla fall. Nu har den några knoppar som vi hoppas ska ta sig!!??? Men jag är helt värdelös när det gäller denna, min favvobomma. Finns det någon därute som kan ge oss tips blir vi jätteglada!


Bröllop...

bordsdekoration


Den här fina dekorationen fanns på borden till middagen. Lördagen kom med strålande sol å det var en helt perfekt inramning till dagens händelse. Bröllop. Vänner till oss som gjorde slag i saken å avla sina löften inför Gud, vänner å familj. En trevlig tillställning som man ju inte får bevittna varje helg. Middagen var helt super, "gubbröra" på kavring till förrätt, helstekt oxfilé m potatisterinn m 3 såser till huvudrätt och bröllopstårta m kaffe som avslutning. God mat, trevligt sällskap, ett perfekt sätt att tillbringa en lördag på. Finns det inga fler som kan gifta sig så vi får gå på fler bröllop????

Idag visade sig solen på förmiddagen men när vi klev upp efter en lång sovmorgon så hade den gömt sig bakom molen... Vi hann dock med att både byta till sommardäck och få in den stackars skotern som stod på gräsmattan på "sommarförvaring". Eller ja, med vi så menar jag ju Marcus. Jag tyckte det var kallt å fick gå in å läsa på min bok istället, snällt va!?

Fort gick den här helgen å nu väntar en kvällvecka med ledig fredag...


Träning v. 16

Ja, då var det dax att sammanfatta ännu en träningsvecka. Tycker att veckorna går så fort och att det var nyss som jag skrev förra veckans sammanfattning... Here we go...

2 pass spinning
1 pass afro/core

Det blev alltså ett "minimum" av träning i veckan men det känns bra ändå, får ju inte va för hård med mig själv...

Fått paket idag...

ritbordet

Äntligen har den kommit!!! Min efterlängtade ritbräda, en Wacom Bamboo A6 så nu har jag att lära mig ännu mer... Den känns väldigt bra såhär i början, väldigt lätt att använda. Fick idén av Sara kring jul å har velat ha en sen dess. Nu när Marcus ska köpa ny dator å grejer till den så passade jag på att beställa samtidigt. Bra va!!?? Bilder på Marcus paket måste bli av senare när hela "kitet" är här...

Så nu kan jag sitta hela helgen å leka med Photoshop å ritbrädan! Eller vänta, det kan jag ju inte... Morgondagen ska ju tillbringas på Bröllop!!! Trevlig lär det nog bli.
På söndag blir det byte till sommardäck och vårstäda bilen så helgen är fullbokad.

Hoppas ni får en trevlig helg!! Återkommer med bilder från helgens äventyr framöver...

Plantagen i Umeå...

Ja, idag öppnade Plantagen i Umeå å jag var ju tvungen att titta in å se vad dom hade att erbjuda... Ibland kan man undra om jag är "dumtjurig" eller vad det är!!?? Men jag var tvungen att köpa en till Orkidé...

orkidé

Får se om denna vill bo å leva gott hos oss??? Dom andra 3 som vi har är ju på "hälsohem" så nu har vi i alla fall en blommande Orkidé ett tag. Sen hittade vi en liten söt kruka till den lilla Saintpaulian som vi köpte på Blomsterlandet för ett tag sen (den var så liten att vi inte hade nån kruka som passade).

St paula

Nu ser den ju jättestor ut på biden men det är en minivariant. Tänkte inte till när jag tog bilden, sånt man lär sig när man bloggar förstår jag nu. Håll tillgodo.

Solen skiner å det lutar åt en cykeltur ikväll, måste ju inviga cykeln på riktigt å det passar ju bra såhär när vårkänslorna spirar...

En till "träningskompis"...

cykel


ÄNTLIGEN!!!!

Här ska motioneras, nu har jag äntligen köpt en cykel. Köpte den av Julia å det känns sååå bra. Min gamla cykel har gjort sitt, 20 år, som den är å växlarna har börjat ge upp = inge roligt att cykla = cyklar inte. Så nu, äntligen. Har varit på gång att köpa cykel i flera år men som dom säger, den som väntar på nåt gott....


Ja, kanske ska tillägga att min cykel är grön å bilden är lånad från Blocket. Iddes inte gå ner å ta en bild ikväll. Känner mig såååå trött å slut i hela kroppen å ikväll var det dax att ta itu med den stora tvätthögen som vi har skjutit upp ett tag. Inget att rekommendera, det blir ju bara jobbigare ju längre man väntar...  På engelska heter det "procrastinator", en person som skjuter upp saker "till imorgon". Har inte hittat nåt bra ord på svenska. Kan tilläggas att jag inte gillar det "fenomenet" men ibland så blir det så...  Som sagt, än så länge har det inte kommit nån typ av "god fe" och erbjudit sig att göra alla tråkiga nödvändigheter.

Men jag ska ju inte klaga idag, jag som är så glad. Har vi tur så är våren påväg nu solen har visat sig från sin bästa sida idag å det är ju lovande... Kanske jag blir piggare framöver om jag får se mer av solen!!????


Min nya "träningskompis"...

pulsklocka


Får jag presentera min nya träningskompis, pulsklocka heter den!!! Provade den första gången i söndags å jag tyckte att det blev mycket roligare med spinning... Men oj, vad svårt det är att hålla koll på pulsen! Men övning ger färdighet, heter det ju. Eller hur!?

Pulsklockan blev min när jag tog en prenumeration på iform. När jag kollade hemsidan så såg jag att erbjudandet fortfarande gäller... 2 nummer av tidningen + pulsklocka + en dvd för 39,50!!! Mycket bra pris å klockan funkar bra. Jag har bara inte lärt mig alla funktioner än. Klicka på länken ovan så kommer ni dit (om ni vill).

Nu är det snart dax för "Äntligen hemma" å jag kommer att sitta klistrad vid tv:n. Hoppas ni har en bra kväll!?


Ny bok och födelsedag...

Idag lämnar bjärnarna idet enligt bondepraktikan och Titanic krockade med isberget OCH min älskade sambo fyller år!!! Dessa saker glömmer man inte om man känner honom för det får man höra några gånger, hi,hi. Hipp, hipp hurra på hans födelsedag!! (Födelsedagen har firats under 3 dagar i helgen så det blev lugnt idag).

Dax för ny bok igen, denna gång blir det....

Minette walters

En deckar/kriminalroman igen. Har läst ganska många av Minette Walters å jag gillar dom. Denna är jag osäker på om jag läst men jag börjar väl å lär väl upptäcka om så är fallet!?

Agneta Sjödins bok "En kvinnas resa" var MYCKET bra. Hon går "pilgrimsvandringen" till Santiago å den beskriver hennes erfarenheter på den resan. En sak som gör mig frustrerad är att jag har hört/läst nånstans att boken ska vara delvis självbiografisk. Det får mig hela tiden att undra vad det är hon har upplevt själv och vad som är hopdiktat??? Men jag kan varmt rekommendera boken.



Ni är väl med och tänder ljus i fönstret klockan 21 ikväll för Engla!!! Tankarna går till hennes familj....

Tavlorna i matrummet...

nya tavlor

Vi bytte äntligen ut tyget i tavlorna idag. Jag är supernöjd å jag är så glad att Marcus har insett att den gröna färgen är fin!! Gardinerna hann vi inte med i och med att vi fick besök av bror med familj. Fika blev det och jag å barnen hann oxå med att plantera några solrosfrön! Ska bli kul att se om det blir några solrosor för dom. Jag satte några till oss oxå så vi får väl se om vi lyckas!??

Här har det snöat mest hela dagen å våren känns långt borta... Nya gardiner får nog vänta tills vädret tillåter att vi tvättar fönstren.

Nu väntar en film som avslutning på veckan. En lååång "dagvecka" har vi framför oss...

Träning v.15

Den här veckan blev det inte så mycke spinning som jag hade velat då dom hade service på cyklarna och även utbildning dom passen som passade mig men lite fick jag ihop i alla fall...

2 pass Bodypump
1 pass Afro och Core
1 pass spinning

En ny vecka närmar sig får se vad det blir då???

Nya böcker...

böcker

Var förbi Anna för att låna hennes symaskin inför matrummets "tygmakeover"... Symaskinen följde med hem och även alla dessa böcker!!! Nu har jag att läsa en lång tid framöver. Det är många böcker som jag inte alls känner till så det blir lite kul att se vad det är för nåt jag fått. Lär ju ta ett tag att ta sig igenom alla dessa...

Nu ska vi bara slöa i soffan. Efter en hel dag med fikafrämmande så mumsar jag på lite salta nötter å en kopp med gott grönt te. Mycket gott efter allt sött idag...

Simsallabim...

Laberobiljetter

Marcus blev INVITED TO LABERO i födelsedagspresent från mig, det var vi på ikväll!!!

Först gick vi ner på stan, glada i hågen, för att äta en mysig middag tillsammans (något som inte blir av alltför ofta). Vi gick på 3 ställen å alla var fullbokade!!!! Inte visste vi att man var tvungen att boka bord en vanlig fredagkväll!? Kanske visar på att vi inte är ute så ofta!!?? Klockan gick å tillsist insåg vi att vi inte skulle hinna sitta ner, beställa mat, vänta på maten, äta, å sen vänta på att betala utan att komma för sent till showen. Så vad gör vi???? Jo, äter på Max!!!! Vilken mysig middag va!!??? Snopet värre vill jag lova.

Showen var helt super duper underbart rolig å vi har massa funderingar nu på "Hur bär han sig åt???"
Kan oxå berätta att ja, jag är kvar!!! Folk som var där undrar kanske hur det gick!!

JAG BLEV BORTTROLLAD!!!!!!

13 ballonger skickades ut i publikhavet och skulle "bollas" runt. När sen Labero sa stopp så landade balongerna hos vissa "utvalda". En ballong var då i mina händer! Försökte ge den till Marcus men han ville inte ha den... Vi 13fick gå upp på scenen å sen in i en bur. Ett skynke åkte upp å vips så var vi borta å kom fram på ett helt annat ställe!!!

Det är ingen idé att ni frågar hur det gick till för jag får inte berätta!!!! 

Nu vet jag nåt som inte ni vet!!!

Ha, ha!

Trevlig helg!!!!

Matrummet...

Vi köpte nya handdukar på Hemtex för några månader sedan, svarta blev det för det är ju så fint. Vi upptäckte väldigt fort att dom luddade och ja, det brukar ju nya handdukar kunna göra MEN dessa slutade aldrig att ludda hur mycket vi än tvättade å tumlade dom. Vi provade allt vi kom på men inget funkade så idag ringde jag för att kolla med Hemtex om vi får byta till en annan färg och det gick ju bara bra!!! Oj, vad glad jag blev för nu fick vi turkosblåa och det känns lite roligare nu när sommaren närmar sig. Vill dela med mig av denna fina service som vi fick för det är ju inte alltid man bemöts så bra...

Fick även Marcus att gå med på att köpa nytt tyg till våra tavlor som jag är otroligt less på. Dom var fina när vi köpte dom men nu stör jag mig bara på dom så det ska blir kul att byta. Så här ser dom nuvarande ut...

tygtavlor

När vi lix var pågång så föreslog Marcus även att vi skulle gå förbi på tygaffären som vi brukar få så bra service på för att kolla vad dom har i tygväg till nya gardiner i matrummet. Behöver jag nämna att jag är "spyless" på gardinerna oxå!? Såhär ser fönstret ut nu...

matrumgardin

Ja, jag tycker att det är fina gardiner men dom har suttit uppe sen vi flyttade in i början på förra året så dom har gjort sitt nu. Vi fick hjälp å hittade ett superfint tyg som ska bli en enkel "kappa". Jag återkommer med bilder framöver så får ni se skillnaden...
 Så det blir till att fixa lite i helgen om det blir nån tid över mellan kvällens händelse (återkommer om den) och fikafrämmen imorgon kanske lite träning å ja, kanske hinner jag vila oxå!???

Ha nu en underbar helg!!!!

Svar till er som var nyfikna...

photoshop bok

Tänkte att ni inte skulle behöva vänta längre... Jag har beställt denna bok för jag tänker lära mig Photoshop och det tar sån tid om sambon ska först lära sig själv och sen mig.. Så jag tog saken i egna händer... MEN jag upptäcker att dygnet har för få timmar för att det ska gå ihop för mig!!! Än har jag inte hunnit sitta och lära men, men det är väl det berömda tålamodet som ska prövas igen!?

Köpte även denna...

rensa i röran

Oj, oj, vi kommer att ha fullt upp i vår!! Rensa i röran OCH lära sig Photoshop OCH hinna träna OCH.... ja, listan kan göars lång!

Jo, som jag sa igår så fyller Sambon år snart. Jag kunde inte låta bli, jag köpte Scott Kelbys "andra delen" till honom och ja, han har fått den redan. Han blev mycket glad över den men det är samma sak för honom, inte så mycke tid som man skulle vilja till fotografering... Har ingen bild av boken men klicka på länken ovan så får ni en fin beskrivning som Sara gjort.

Nä, nu ska det stressas till jobbet igen! Men ikväll när vi slutar så är det helg OCH på fredagkväll ska vi göra nåt kul.. Men mer om det senare...

En hög av drömmar...

kollage

Oj, oj, mitt första försök med kollage i Photoshop! Ja, håll till godo. Publiserar den med tanke på att det kan va kul att gå tillbaka och se senare när jag förhoppningsvis blivit kunningare...

Marcus födelsedag närmar sig med stormsteg och jag ville va ute i tid med "bakbestyren". Han favoritkock är som en del av er vet, Mat-tina. Tänkte då att det passar bra att baka nåt av hennes recept. Det blev "vaniljdrömmar", riktigt enkelt var det och goda blev dom oxå!

Tog med en bild på Hibiskusen som börjat blomma, riktigt fina blommor tycker jag att den har.

Mamma åkte idag så nu är det lite tomt här. Tack för allt mor, kul att ha haft dig på besök!!!

Ny bok igen...

En kvinnas resa

Jag har nu läst ut alla Jo Nesbos böcker, alla som kommit ut i alla fall. Känns lite tomt. Hans böcker är verkligen spännande och jag fastnade för hans huvudkarraktär "Harry Hole". Rekommenderar verkligen att ni tar er tid att läsa dom och om ni gör det så läs dom i ordning, för det blir lite roligare när man vet "vad dom pratar om" när dom nämner saker som varit... Men nu blir det något helt annat...

Agneta Sjödins bok "En kvinnas resa". Mamma sträckläste boken och hon sa att det var en av dom bästa hon läst på länge och det bådar ju gott! Jag får återkomma när jag läst ut den och det borde inte ta allt för lång tid då den inte är alltför tjock.

Ikväll efter jobbet kring 23.45 var jag på "parkvägen" och hämtade ut ett roligt paket men vad det innehöll återkommer jag till lite längre fram... Nån som blir nyfiken???

Lugn söndag...

ljus

Tjejmiddagen igårkväll var riktigt trevlig med massor av god mat och trevligt "catch up". Vi kom på att det nog var 2 år sedan vi hade en liknande middag och kom överrens om att det inte får gå så länge till nästa gång...

Tog sovmorgon imorse å sen bar det av till bror för att äta middag. Mamma var där och hade lagat riktigt goda biffar med fetaost, oliver och tomater i. Mums var det å en massa gofika till efterrätt. Nu har vi kommit hem å känner oss slöa å trötta. Det får bli en lugn filmkväll med tända ljus å mys och det är ju inte fel att avsluta veckan så!!

Jag som skrev tidigare när det var "färgtemavecka" att grön inte är min favoritfärg... Well, jag måste dementera det nu. "Limegrön" har blivit en vårfavorit och jag känner att jag vill ha mer av den färgen hemma, måste bara övertyga sambon att den är fin. Han tycker att det är en "kräk"-färg som han sa en gång. Jag smygbörjar vänja honom med dom här ljusen.. 

Kram på er!! 

Träning v.14

Denna vecka blev det bara träning i början av veckan. Måndag, tisdag, ondag och ja en prommenad på fredag. Så för att sammanfatta träningsveckan så blev det så här:

2 pass spinning
1 pass Bodypump
1 promenad (med mor)

Idag blir det middag hos min bror och hans familj + mamma å mormor. Återkommer med mer senare...

Äntligen fredag...

Hibiskus

Jag fick tidig helg idag! Tog en halv semesterdag och tillbringade den med mor i solens sken. Mycket trevligare än att jobba måste jag säga. En sväng på stan å sen en promenad till mormor för en fika. En riktigt härlig eftermiddag blev det. Var förbi på Buketten och dom hade äntligen fått hem Hibiskus så jag var bara tvungen att köpa den och en härligt vit kurka.Vi har varit på jakt efter en Hibiskus länge. Har fått höra att den ska va lite svår att sköta men vi antar utmaningen och provar oss fram för att se om den trivs hos oss!? Ett gäng tulpaner fick vi av mamma oxå!

När vi kom hem glada och nöjda så låg Marcus på soffan å var alldeles knäckt. Det visade sig att han nu har feber efter 2 veckor med ont i halsen å riktig rejäl snuva!! Stackars liten! Lite plåster på såren fick han då mamma å mormor hade köpt en tidig födelsedagspresent åt honom, som han fick idag. Men det blir nog sängläge för honom i helgen.

Imorgon blir det tjejmiddag med 3-rätters middag! Berättar kanske sen hur det gick med mat och dylikt!?
Hoppas ni får en trevlig helg, det tänker jag försöka ha. Å sen hoppas jag att sjukligen kryar på sig snarast...

Tomatplantornas uppväxt...

tomatplantorna

Såhär ser våra tomatplantor ut efter 3 veckor!! Ja, i alla fall en del av dom, vissa andra är lite slöa i starten men dom kommer säkert i slutspurten!? Det verkar som det blir en hel del plantor...

Vi hämtade mamma från flyget idag direkt efter jobbet. For hem fort å bakade en kaka å åt middag. Kakan var för att mina "bäbisar" + deras mor å far skulle komma å fika. Det gjorde dom å vi hade några mysiga timmar tillsammans. Farmor erbjöd "bäbisarna" massage, fotmassage å det gillades skarpt.
Nu gäller det att ladda för sista arbetsdagen denna vecka, en lång sån men det får väl gå, det är ju bara en dag till.

Längtan efter solen...

palm Haad salad

Jag har haft en enorm längtan efter solen dom senaste dagarna! Den har retfullt befunnit sig bakom tjocka moln och jag har känt mig trött och hängig MEN i eftermiddag visade den sig och genast blev humöret bättre!!! När jag längtar som mest så tittar jag på bilderna från vårat älskade Haad salad och drömmer mig tillbaka. Det var en riktig "paradisstrand"!!

Känner som att jag blir bortskämd i veckan, idag var vi nämligen bjudna till Magda på middag. Så det var bara för mig att åka dit efter ett BP-pass och bli serverad mat. (Marcus fick visa sin hjälpsamma sida innan middagen). Jag tror att detta kan bli en vana fort, en trevlig sådan. Någon mer som känner sig manad att bjuda mig och min härlige (fortfarande förkylde) sambo på middag så tackar vi väldigt gärna ja??!!

Imorgon kommer älskade mor!! Det ser vi fram emot, Välkommen ska du vara!!!

Kan man ha det FÖR bra???

Köttfärslåda

Jag har det bara FÖR bra!!! Men jag klagar absolut inte!!!
Ikväll när jag kom hem efter ett spinningpass så hade min käre, underbare, "too good to be true" sambo fixat till middag. Han hade fått tips hur han skulle göra en "Lasagne" med potatis istället för pasta, tack Ulrika!!! Känns helt otroligt härligt att komma hem å se honom i köket, bara för mig att duscha å sen var maten severad. Egentligen skulle han ju ha varit med mig på passet men han dras fortfarande med den envisa förkylningen så han tar det lugnt å skämmer bort mig istället! Å det tackar man för!!!

Har hunnit påbörja en ny bok oxå. Jag fortsätter men Jo Nesbo, denna gång "Djävulsstjärnan". Jag tycker att alla hans böcker är mycket bra och jag skulle kunna ägna hela dagarna åt att läsa, om jag fick. Men det är ju så mycket annat man behöver göra oxå. På tal om det... Min älskade mor kommer upp från Huvudstaden på torsdag så vi har en del att röja innan dess och det är väl bäst att inte lämna allt till sista minuten!?

Kram på er! Nu är jag tillbaka!

Träning v.13

Jag pga att Blogg.se fixat å trixat lite så har det inte blivit några inlägg på några dagar. Jag kunde ju inte lägga upp summeringen av förra veckans träning så den kommer nu...

1 pass cykel 55
1 pass cykel 40
1 pass core control
1 pass Bodypump/cykel

Känns bra att jag kommit igång på riktigt!

RSS 2.0