På kvällspromenad...


Inte ofta man är ensam efter "strandpromenaden"...





Blev så peppad av att solen tittade fram på kvällskvisten att jag for ut på en 55 minuters promenad med mina "Easytones". Det känns verkligen i benen när jag gått med dom så dom som klagar på att det är bluff har inte provat själv, enligt mig i alla fall.

Nu är det snart dax att krypa isäng, ska ju orka med sista arbetsdagen för veckan imorgon. Känns riktigt skönt att va ledig på fredag. Eventuellt så blir det bio imorgonkväll!???

Just ja, bilderna är fotade med min nya telefon, W995. Tycker dom får med beröm godkänt.
Vad tycker ni????

Ris eller Ros???

Ja, idag blir det bara Ros...

Köpte underbart ljuslila rosor i helgen. Doften är ljuvlig å jag njuter av dom...

I helgen så uttrykte "Minis" att hon ville att jag skulle komma på hennes avslutning. Hon sa nåt i stil med att "det blir ingen avslutning om inte du kommer!!!" När jag förklarade att jag jobbar på fredag å måste kolla med mina arbetskamrater om det skulle gå innan jag lovar henne nåt och att hon kanske måste klara sig utan mig så kom det... "Det blir i alla fall ingen ROLIG avslutning om inte du kommer!!!"
Självklart så vill jag kunna vara med den stora dagen när hon går ut första klass så jag var lite nervig innan jag kollat om det skulle gå.
Gissa om jag blev glad när det visade sig att det skulle funka!?!?
Det känns så kul å jag ser fram emot fredag.
Därav att det endast blir ROS idag. *ler*

Väntar bara på att "Minis" ska ringa så jag får berätta den roliga nyheten för henne...

Nu tittar även solen fram så jag ska ta och slänga på mig skorna och gå ut på en prommis...

Skor...

Jag har införskaffat nya skor inför våren och sommaren. Måste få tipsa er om mina nya "favorit-promenad-skor"!!!



Jag är av naturen väldigt skeptisk till reklam. Men dessa är verkligen sköna att gå med och det känns lite extra i benen när jag använt dom jämfört med mina vanliga "Asics". Foten får jobba mer tack vare "luftkuddarna" i sulan. Fick veta att man inte ska använda dom när man går med stavar utan dessa ska användas för sig själva. Jag kör med stavar med dom vanliga skorna och dessa utan stavar.  
Kan varmt rekommendera dessa "Easy tones" från Reebok. Det finns en uppsjö av olika modeller, dessa var skönast på mina fötter men tyvärr inte dom snyggaste (enligt mig).

Har oxå köpt ett par Ecco som är betydligt snyggare än dom ovan...

Tycker som är jättefina + att dom är gröna och gröna skor har jag inte haft förut. Känns kul med skor som inte är svarta, vita eller bruna.

Ska ta och cykla och hämta vårt "mjukstängande toasits". Får se om den funkar nu!?? Detta är 3:e gången vi byter, för mjukstängningen slutar fungera efter ett tag. Tydligen så finns det bara den här modellen!??? Vi provar en gång till och om det inte funkar nu så får vi tänka om...

Ut i solen nu...

Senare: Blir galen på Blogg.se!! Startar datorn å inser att inägget inte kommit in... Skulle ha publiserats för 3 timmar sen...

Överexponering...

Äntligen har solen visat sig när jag har haft tid att fota lite. Blev så inspirerad av Fototrissen för 2 veckor sen där temat var just "överexponering". Men då för 2 veckor sen så fanns det inte minsta gnutta sol att tillgå så jag valde därför att avstå. Det kändes inte kul att trixa för att få till överexponeringen.
Jag älskar överexponerade bilder och jag har en favvobild som är tagen på en av våra vänner men då jag inte publiserar bilder där man kan känna igen personer så går den bilden bort att visa här på bloggen. Det är ju faktiskt lite klurigt att få till det bra när man har för avsikt att överexponera. Det blir ju oftast bäst när det inte är meningen, lixom...
Här är dagens bild...


Den är absolut inte "perfekt" på nåt sätt men jag gillar den ändå... Färgerna i den är så fina tycker jag.

Helgen har varit lugn. Marcus har varit iväg på Rallycross igen å jag har passat på att umgås med mina favorit-brorsbarn samt tagit tid att läsa och även tagit en välbehövlig sovmorgon igår. Sov i 12,5 timmar i sträck!!!
Ikväll ska vi åka å se när "Minis" spelar fotbollsmatch. Det blir första matchen som vi ser. Får se hur det går för småtjejerna!?

Vad har ni gjort i helgen???

long time, no see...

Det blev visst ett längre uppehåll än jag trodde. Allt är bra med oss, har bara inte hittat inspirationen som behövs för att skriva lite här. Har inte ens haft ett sug efter att fota sen vi kom hem från Thailand heller. Men nu när naturen börjar visa sig från sin fina sida så börjar suget komma. Ska se om jag inte får till lite bilder i helgen!??

Marcus har åkt iväg på Rallycross i helgen så jag är ensam å har hela helgen att fylla med roligheter. Först ska jag bara göra bort sista natten för denna vecka.

Köpte en ny bok igår som jag ser fram emot att få "sätta igång" med i helgen.

Hoppas allt är bra med er!

En bild får ni från 15 maj när vi var på dop i Själevads kyrka. Var bara tvungen att fota taket som var helt underbart!!!


Tävlar hos "Dahlarna"...



Jag är med å tävlar om denna fina å praktiska hylla från Vitdesign.se.

Klicka på bilden så kommer du till tävlingen!!


RSS 2.0