"Out of office reply"...


Haad salad på Koh Phangan, 2008

Sista inlägget på ett tag. Jag har fått frågan flera gånger om jag kommer att blogga från Thailand. Det kommer jag inte att göra (möjligtvis nåt snabbt inlägg). Vi har en "Resdagbok" för vänner å familj och det får räcka. Dessutom blir det inga bilder pga sega uppkopplingar och virusrisk. Vi tar inte med datorn, 2 systemkameror + 2 objektiv och 1 kompaktkamera får räcka som extra packning. Vill ju resa så lätt som möjligt å trots det så väger ryggsäcken drygt 10kg...

Ett sista arbetspass väntar ikväll å sen åker vi imorgonbitti. Ni kanske är intresserad av vår "resrutt"!???
Som vi har planerat så ser det ut såhär...
Först åker vi till Korat (ligger ca 26 mil nordöst om Bangkok), där ska vi besöka min fars kusin som bor där. Det ska va en mindre stad där det mer "genuina" Thailand lever kvar. Sen åker vi ner till öarna Koh Maak och Koh Kood. Lunga öar som inte ens har en ATM. När vi är less på lugnet åker vi vidare ner till Koh Tao (där Marcus ska ta "advanced" dykcert) och Koh Phangan blir nog sist på resan å kanske blir det nån dag i Bangkok innan hemresa!??

En gammal kompis och hennes sambo ska oxå åka iväg, på torsdag. Planen är att vi ska mötas upp på Koh Tao. Det ska bli riktigt kul att få umgås med dom på våra favvoöar.
Har oxå tänkt att vi ska försöka röra på oss så mycket som möjligt. Promenera, paddla kanot osv. får se hur det går med den planen!???

Hoppas att ni har det bra så länge... Vi kommer tillbaka lagomt till Påsk å landar på Arlanda tidigt på morgonen den 1 april igen.

På återseende då!!!

RSS 2.0