Midsommarhelg i Huvudstaden...

Nu är jag hemma igen efter en trevlig långhelg i Stockholm. Hann besöka flera vänner å fick mycket tid med mamma dessutom. Helmysigt. Dock blev det inga längre utflykter med tanke på dels vädret å dessutom så måste jag ju ha nära till en toa pga "sopporna" det blir några liter vatten varje dag å det ska ju ut. En nackdel som jag märker av kuren är att jag är så otroligt matt, orkar ju typ ingenting. Mamma (å även vi) bor ju på 3:e våningen så att gå i trapporna är normalt inget problem för mig men som det är nu så är jag helt knäckt när jag kommer upp. Får se hur jag gör med fortsättningen av "kuren"!???

Tillbaka till helgen. Midsommarafton bjöd ju på löfte om regn men vi tog oss in till stan å gick å promenerade runt i Kungsträdgården, Gamla Stan å via Söder tillbaka till tåget. Först hade vi tänkt att åka till Skansen men med löfte om regn så skippade vi det.


(Bilden blev nog lite mörkare än det i själva verket va!?)

Såhär såg himlen ut när vi gick mot Söder å då bestämde vi oss för att åka hemåt. När vi kom hem så regnade det å resten av kvällen så regnade det till och från. Vi var dock glada att vi hann ut en stund i alla fall för solen sken mest hela tiden när vi var ute.
Jag blev dock ledsen för jag fick jätteont i benet (ischias) av promenaden!!! Känns pisstråkigt att inte kunna gå i lugn takt utan att få ont. Blä!! Ska skicka in mitt "smärtschema" till "Smärtmottagningen" imorgon så får vi se vad dom säger!???

En sak till som gör att det är skönt att va hemma är VATTNET!!! Fy farao vad äckligt vatten det är i Stockholm. Jag som ska dricka så mycket fick lov att köpa mineralvatten för att få i mig mängden jag behövde. Insåg vilken lyx det är att kunna dricka gott vatten direkt från kranen som vi kan här hemma!! *ler*

Fler bilder kommer så småningom. Såg även att vår fina "Clematis" har slagit ut medans jag varit borta.
Ha nu en fin vecka allihop. Nu ska jag he mig ut i solen!!

Kommentarer
Postat av: Livet i byn

Härligt att vara hemma igen förstår jag!! Vattnet är kanske en sak man vänjer sig vid? Eller jag vet inte? Jag är ju Ramlösa galen jag :0)



~Livet i byn

2009-06-22 @ 14:37:03
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vilken fin bild! Åh vatten ja, det är viktigt att det smakar bra -förstår precis vad du menar! Dessutom äter du väl Camebridge kuren fortfarande eller? Då spelar det ju STOR roll att vattnet är gott :) Hoppas att smärtmottagningen tar dig på allvar! kram på dig!

2009-06-22 @ 15:50:40
URL: http://lisenis.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åhh ska du börja jobba nu, hur känns det? Håller alla tummar och tår för att det ska kännas bra!

Ja..ska bli skönt med semester på riktigt, de dagarna i hade i Rom kändes inte riktigt som "slappna av" semester även om det var skönt.

Guess what, på onsdag ska vi på första husvisningen, håll tummarna, det ser HELT perfekt ut!! :)

Massa glada kramar!!

2009-06-22 @ 16:38:38
URL: http://sandrainthecity.blogg.se/
Postat av: Marianne

Tack för en fin helg Maria:) kändes tomt när du hade åkt och ang vattnet så håller jag med dig. Jag har inte vant mig än och kommer nog aldrig att göra det. Ser fram emot bilderna och semester när ni alla kommer ner:)) Kramkram och jag hoppas att dom kan göra något åt din smärta - verkligen.

2009-06-22 @ 16:40:03
Postat av: Carina - inspirera

Härligt att besöka huvudstan...låter som du har hunnit med att ladda de sociala batterierna!

Vädret kanske inte visade sig från sin allra bästa sida...

Kramen.

2009-06-22 @ 18:16:55
URL: http://inspirera.bloggsida.se
Postat av: Annette

Hoppas att du inte har så ont i benet längre. Det låter annars som du haft en mysig helg. Nästa gång får du väl ta med en vattendunk :-)



Kram Annette

2009-06-22 @ 21:32:51
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: saravillfara

Åh, har du varit på långhelg i hufvudstaden? Det låter riktigt nice, men synd att du inte kunde njuta fullt ut (förbaskade matthet och smärta!).

Ha en fin tisdag!

2009-06-23 @ 11:00:58
URL: http://saravillfara.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0