Sovrummet...

Fick sig en liten "mini-makeover" nu efter jul. Flyttade in växter med vita krukor, dom 2 lamporna som vi köpte i Thailand har kommit på plats (på tiden). Den vita "wake-up-lampan" är på plats och så "kronan på verket" de nya sängkläderna vi köpte... Fick presentkort på Hemtex så det blev givet att köpa dessa som jag suktat över så länge! Tycker det passar utmärkt med bara vita (med diskreta ränder) sängkläder i och med att tapeten har så mycke mönster.

Kan även nämna att vi nog har "världens minsta" sovrum!?? Sovrummet är inte bredare än att väggen är där sängen slutar till vänster. Vi har dock extra långa sängar (2.10) så det är bara en max 10 cm kvar mellan säng å vägg... Innanför dörrenöppningen (vi har tagit bort dörren) till höger ryms dock en byrå. Byrån ska ut, när "stegen" som Marcus började med i höstas blir klar!?? Får se när det blir!??? Borren han hade tänkt använda fanns inte kvar å nu har inte inspriationen infunnit sig, så jag får ha tålamod.
Såhär ser det ut idag...



Sänggaveln har vi gjort själva. Jag skulle egentligen vilja ha en helt annan typ av sänggavel men den sorten funkar inte här så det får bli den dagen vi flyttar. Men vi trivs som vi har det nu oxå å det är väl det som är viktigast!??

Hoppas ni har det bra!

Kramen, Maria

Kommentarer
Postat av: Beffa

Hej! Vad fint ni har det :)

Du får gärna skicka med Markus! Har inget alls att läsa nu så! Brukar gilla kriminalare!

Kramar!

2009-01-14 @ 12:54:59
URL: http://beffa.blogg.se/
Postat av: inteutanmindotter

Det blev superfint! Vet du, jag har sett denna fondvägg väldigt många gånger, men jag har aldrig tyckt att den är så blommig som jag nu gör! Är det för att vi ofta är hos er kvällstid och får se väggen i mörker, då kommer liksom inte blommorna fram...hmm... KRAMAR!!!

2009-01-14 @ 15:08:29
URL: http://inteutanmindotter.blogg.se/
Postat av: petra

Jag och tjoppan kanske ska ta oss en sväng till Umeå nästa vecka, varför inte?! Då kan du få bjussa på lite fika.. blink blink...för visst jobbar Mackan förmiddag nästa vecka?!? Skulle ju passa utmärkt med lite underhållning för dig då! Kram /Petra m. familj

2009-01-14 @ 15:11:02
Postat av: Melissa

Åh, så läckert! Den fondväggen var ju inte att leka med -så läcker! Vill ha!



Tack för dina kommentarer också, försöker hinna med att svara och att läsa men tiden springer iväg... ;.)Skall läsa ikapp lite nu ;.)

2009-01-14 @ 17:49:46
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Marianne

Det blev ju jättefint!!

Kram

2009-01-14 @ 19:55:29
Postat av: Anna

Det ser jättemysigt ut! =) Jag har bara en etta så har inget ordentligt sovrum, men det kommer så småningom. =)

Har varit hemma hos pappa och ätit ikväll, potatis köttbullar o brunsås, riktigt gott var det. =) Nu är det en av favoritserierna på tv, Top Model. ;-)

Kramar.

2009-01-14 @ 20:10:04
URL: http://devine.blogg.se/
Postat av: Sandra

Dom lamporna blev jag definitivt avundsjuk på, ursnygga verkligen!!

Ussch smink ja, använder väl inte massvis jag heller men är snygt med lite färg på läpparna när man står och pratar med gäster dagarna igenom ;).

Skönt att det blir bättre förresten, jag håller såklart alla tummar för att du ska vaka en morgon och allt ont ska vara borta!

Kramar!

2009-01-14 @ 20:21:22
URL: http://sandrainthecity.blogg.se/
Postat av: Anna B

Jag tyckte att det blev toppen fint! Enhetligt och snyggt! Bra jobbat! kram Anna

2009-01-14 @ 21:36:03
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Beffa

Tack söta du, jag tror det blir superbra :D Ska börja med en ikväll :D

Har du blivit nått bättre eller har du lika ont än?

Sov gott! Kramar!

2009-01-15 @ 00:10:05
URL: http://beffa.blogg.se/
Postat av: isabels värld

Vilket fint sovrum ni har!!! Så ljust och fräscht! Tapeten är underbar! Tack för tipset om omeprazol. Jag har provat det nu och det hjälpte faktiskt =) Vad gjorde man utan sina bloggvänner =)



Ha en fin dag! kram Pernilla

2009-01-15 @ 12:16:01
URL: http://isabelsvarld.blogg.se/
Postat av: angelsusanne

snyggt blev det.Skulle oxå vilja ha en klädd sänggavel.Super snyggt/kram

2009-01-15 @ 13:41:06
URL: http://angelsusanne.blogg.se/
Postat av: Valley Girl

Hej du! Ni har mysigt sovrum men ack så jobbigt det måste vara för den som sover närmast fönstret?? Att kliva i och ur menar jag! Vi flyttade våran säng till vardagsrummet för det är sånt oväsen på andra sidan huset och jag är den som nu måste ligga mot en vägg - känns trångt! Iaf, jag kände igen dig på ett par bilder som någon du säkert känner från Duluth lagt ut på fejsboken häromdan! Kanske du borde skriva in dig där och kolla??



Kram!

2009-01-17 @ 07:35:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0