Några "Lästips"...

Nyaste Plaza Interiör kom i brevlådan idag... Så tipsten idag är den tidningen och dom 2 senaste Arne Dahl böckerna jag hunnit läsa ut...


Bok 4 och 5 fortsätter som dom tidigare. Lika bra å lika spännande med oväntade slut. Me like, a lot!!! Har nu börjat på bok nr 6 och har fått veta att "Arne Dahl" är en "pseudonym" och författaren heter egentligen "Jan Arnald". Det avslöjades i och med att bok nummer 6 kom ut...

Förkylt är det här! Ont i halsen å det svider i näsan... Så jag ska ta och göra i ordning en kopp te med ordentligt med honung. Flera koppar om dan brukar hålla förkylningen i schakt!! Får se om det funkar denna gång!??

(Kände att jag behövde få "skryta" över Madonna biljetterna lite. Jag är fortfarande riktigt ledsen över att vi inte kan åka på vår resa... Så detta att vi fick biljetter gör mig på bättre humör... Fick även veta igår att min vän som bor i Göteborg och som vi tänkt bo hos oxå fick biljetter till den 8 augusti!! Helt utan att vi vetat om att vi båda ville gå... Det tycker jag var riktigt kul!!! Ser fram emot det. För nu har vi även boende fixat...)

Kram på er!!!

Kommentarer
Postat av: Katinka

Åhh stackare! Är du förkyld? Alla verkar ju vara sjuka nu. Tur du har lite mysig läsning då...

2009-02-19 @ 19:05:00
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Jennie



Hej hej!



Tycker du som jag, att blogg.se ska nollställa sin statestikmätare varje dag på mest besökta sidor, så att vi "vanliga" får chans att vara med på listan?



Ha det gott :)

2009-02-19 @ 19:08:28
URL: http://egosidan.blogg.se/
Postat av: PORNIE

sköna tips, thanks :D

2009-02-19 @ 19:14:29
URL: http://knowles.blogg.se/
Postat av: Valley Girl

Hej, hej! Kul att du hittat boende i Götet! Är det samma kompis jag tänker på som nyss har gift sig? :)



Men hur kommer det sig att så många förkylningsvirus/magsjukevirus kommer i eran väg? (inkl. min familj där!) Vi har inte stött på några virus sen i september, kanske dom inte hittar hit?? :) Vi blir sådär jobbigt snörvliga bara nån gång per år och då går det åt 2-3 boxar med Kleenex. Men när jag var i Sverige sist blev jag smittad av nåt febervirus redan på bussen upp till Norrland, supersnabbt alltså! Ha det bra, krya på dig!! Kram

2009-02-19 @ 19:15:45
URL: http://vardagsprat.wordpress.com
Postat av: Anna B

Det blir att lyxa hör jag när det är Madonna... Det är alltid trevligt att fara och hälsa på vänner!

Önskar dig en trevlig kväll! kram Anna

2009-02-19 @ 20:25:12
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Sandra

Så du har också drabbats av den förkylningen..känns som att precis alla har eller har haft den. Läste precis att ni fick avboka er resa också :( FY! Men den blir säkert mer njutbar utan ont..O jag hoppas att den nya medicinen tar bort det onda SNART!

Stor fredagskram!

2009-02-20 @ 10:33:33
URL: http://sandrainthecity.blogg.se/
Postat av: Nina

Förkylt vare här också :-( Så trist! Men de där teet gör nog susen :-) Kul att ni fått biljetter! Det blir säkert hur roligt som helst.



Trevlig helg!

2009-02-20 @ 16:57:20
URL: http://www.ljuvligt.wordpress.com
Postat av: Livet i byn

Den tidningen brukar jag också köpa, önskar jag hade en ny nu så skulle jag lägga mig i soffhörnet en stund innan det börjar på tv.



~Livet i byn

2009-02-20 @ 18:13:11
URL: http://livetibyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0