Skulle kanske kallas impulsköp...

Ja, vi hade ETT ärende på stan idag å sen skulle vi åka och äta Thailunch. När vi var klar så ville Marcus bara titta in på the Phonehouse. Ok, sa jag, men vi ska inte köpa nån ny mobil. Vi tittade, fick svar på våra frågor, tittade lite till, fick svar på fler frågor, tittade lite, ja, ni kan kanske se det framför er!? Man ser nåt man vill ha MEN inte borde köpa MEN kan köpa OM det blir till rätt pris... Å rätt pris fick vi... Say no more... Ja, vi slog till..

Visst är den fin!!!
(Bättre bilder på hur telefonen ser ut, klicka på länken ovan)

Visst är den fin!!! Marcus tog en silver. Denna är då färgen "Mocca", för i dagens samhälle så heter det ju inte "brun", visst är det så??? Vi fick även ett mycket bra pris på "bluetooth headset" (ovan bredvid telefonen) +



4G minneskort (även 2G som ingick) + dessa fina minihögtalare!!! Allt till ett mycket trevligt pris!

Anledningen till att vi slog till är att vi har funderat på att byta å ja, vi fick sån fin service å trevligt bemötande så...
Tänk om fler butikanställda visste hur mycket ett trevligt bemötande kan göra för affärerna!!??? Jag är i alla fall mer benägen att handla om jag blir bemött på ett fint sätt.

Vi blev så länge i butiken så vi inte hann till Thairestaurangen men det gjorde inte så mycket, vi åt på min absoluta favoritrestaurang i Umeå. Nämligen Gandhi, en indisk restaurang som har utsökt mat. Vi brukar beställa mat för avhämtning ibland på helgen. På vardagarna har dom lunchbuffé med 4 olika rätter. Rekomenderas varmt!!


Kommentarer
Postat av: En som ÅXÅ älskar blommor!

Det är KANSKE FÖR SENT och rädda Din GERBERA?

Här har Du lite TIPS!

Vattna ALLTID MED GANSKA VARMT VATTEN varmare än 37 grader och ALLTID UNDER IFRÅN

2008-05-08 @ 19:26:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0