Helgens bravader...

Å vilken trevlig helg vi haft!!! Vi åkte ner till Ö-vik för att umgås med vänner. Supergod middag blev vi bjudna på trevligt sällskap. Vi klev upp tidigt på lördagmorgon "pigga och glada" men glädjen förbyttes i förtvivlan då vi upptäckte att ena katten var försvunnen!!! Vi letade igenom lägenheten hur många gånger som helst men han fanns ingenstans. Vi kunde inte komma på när han skulle ha tagit sig ut men efter mycke funderingar så kom vi på att han nog hade smitit ut när soporna skulle slängas... Borta var han i alla fall å vi gav oss ut för att leta i omgångar men ingen katt hittade vi. Usch, vad vi var oroliga!!! Men vi gav oss ut på en långpromenad i alla fall (en stannade dock hemma om Katten skulle komma).

Shopping blev det inte mycke av. Jag är på jakt efter skor å dom som fanns var antingen för små eller för stora!! Blev sur så jag gav upp. Vi fortsatte dock och gick på "Örnexpo". Den som har varit i Ö-vik vet att det är bara backe upp å backe ner så lite träning blev det "påköpet". Stålande sol hade vi å det var mycket trevligt!!! Sommarens första bränna fick jag oxå...
Senare på dagen kom fler vänner ner å vi käkade pizza å surrade lite till innan det var dax att he sig hemmåt igen...

Dagen idag bjöd på varierat väder... Tog cyklarna å for iväg till vänner i Ersmark i stålande sol. Fikade gofika å rätt som det är så mullra åskan. Vi her oss fort iväg för att komma undan regnmolnen men dom hann ikapp oss å vi blev rejält blöta innan vi kom hem. Väl hemma så fick jag ett ryck å började planera om våra plantor. Såhär stora har dom hunnit bli nu...

plantorna

Ja, det här är bara några av dom resten står lite huller om buller i olika fönster. Vi har verkligen för lite plats för vår stora passion, växter!!!

Blir lite sur på mig själv som inte har tagit bilder i helgen. Kan inte skylla på att kameran varit hemma heller för den hade jag med men inga kort!!! Jag har väl inte riktigt kommit in i "fota allt" svängen, får ta tag i det.

Jag kan även berätta att Katten kom hem sent igårkväll så nu är allt bra igen!

Om ni Ö-vikare läser detta så... Supertack för en trevlig helg!!!

Kommentarer
Postat av: Petra M-L

Lät skönt att komma iväg en sväng & tur att katten hittade hem igen! Jag köpte blomjord igår och har tänkt göra samma sak som du nu på söndagseftermiddan. För några veckor sedan satte jag en avokadokärna i en kopp med jord och den började minsann skjuta ut blad nästan med en gång, så nu behöver den en riktig kruka! Min tanke är att när den börjar se ut som ett träd så kanske vi har en liten trädgård jag kan plantera det i... I örtväg har jag bara en myntaplanta och Aloe Vera planta än så länge och nu har jag fattat hur olika dom ska vattnas för att trivas men bägge vill såklart vara i solen.

2008-05-04 @ 22:37:02
Postat av: saravillfara

Men shit, vad stora plantorna har blivit!!
Ge hit dina gröna fingrar - jag behöver dom bättre!
*ler*

2008-05-05 @ 23:29:08
URL: http://saravillfara.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0