Träning v.52...

Årets sista vecka ska oxå sammanfattas. För mig en liten annorlunda sammanfattning...

2 pass á 5 km Skidor (I20)
1 pass 7,5 km Skidor (I20)
1 pass 3,2 km Skidor (Gammlia)
1 pass 7,1 km Skidor (Nordmaling)


Det känns jätteskönt att vi fått till flera pass denna veckan. I och med att varken jag eller Marcus åkt på massor av år (kring 20 år sen) så har vi ju bra mycket teknik som behöver finputsas. Plus att jag märker att jag blir starkare i kroppen och jag börjar så smått få till tekniken oxå.

Känns lite extra bra att få avsluta året med en 5 pass-vecka!!

Inför kommande år så har jag samma mål, 3 pass per vecka. Men målet innefattar även att förbättra konditionen och att jag ska orka ut å jogga till sommaren...

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh om jag hade hälften av din energi!!!

Du kämpar på så vansinnigt bra och du ska vara extremt stolt över dig själv!Själv ska jag ge mig på två pass i veckan, fast väntar på tid till sjukgymnast för ryggen så jag inte gör nåt dumt.Ha en fin kväll nu!Kram!

Frida

2011-01-02 @ 21:09:24
URL: http://fridasfunderingar.blogg.se/
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Shit vad du är duktig! BRA kämpat! :D

2011-01-02 @ 21:29:54
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Postat av: Carina - inspirera

Riktigt duktigt!

Det är bara att bita i...

Kramen.

2011-01-03 @ 10:00:30
URL: http://inspirera.bloggsida.se
Postat av: Marianne

Häftigt!!!! jättebra!!!

2011-01-03 @ 15:08:25
Postat av: pia

Bravo!!! Inte illa m 5-pass vecka, själv hade jag tre pass vecka, varav ett pass löpning, vi har inte så långa spår här i min by, så jag åker mest bara 5km...Lycka till!

kramar

2011-01-03 @ 23:09:11
URL: http://baramittlillahem.se
Postat av: Pia

Men gud så duktig du är, min man brukar oxå åka på I20, och har precis köpt sig en sprillans ny utrustning. Synd bara att det inte är så lätt att hitta spår där man kan ta med hunden.

Tack för all din omtanke nu den senaste tiden, har så dåligt samvete över att jag inte har orken att kika in hit så ofta som jag önskat. men nu ska jag läsa ikapp mig lite. Ska länka till dig i bloggen för det har jag oxå glömt att göra :-)

Fortsätt i samma goda anda, jag önskar att jag oxå fick vara så hurtig, måste var hur skönt som helst att få svettas lite i spåret! och det är ju så skönt att åka skidor och få va i skogen.Ha det gott! kram Pia

2011-01-03 @ 23:32:33
URL: http://edsmamman.se
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Japp, SB är det - har bara varit där en gång, men då i två veckor :) Men skulle vara skönt att bara bada och gotta sig ;)

Kramis

Ps - ses vi nästa vecka?!

2011-01-04 @ 21:10:31
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Postat av: Valley Girl

Oj oj, jag kommer nog inte att känna igen dig när vi träffas nästa gång när det nu må bli! Det verkar verkligen gå mot hållet smärt och smidig, ett stadium som jag lämnade för länge sen men kanske får motivationen att komma tillbaka till! Genom dig, alltså! :) Hoppas på att lämna det amerikanska bil-livet och hoppa upp på cykeln i framtiden för att ta mig till olika platser.

2011-01-05 @ 03:01:39
URL: http://vardagsprat.wordpress.com
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Alla behöver ju inte almanackor :) Min almanacka, mina dagböcker och mina post-it-lappar är mitt liv ;) Hahaha :) Vet inte vad jag skulle göra utan dem nu när jag inte har något minne kvar tack vare sköldkörteln ;)

Jaaaa torsdag funkar jättebra! Jag har bara handledning på dagen och sen flyger de andra hem och jag är ensam kvar och bor på Fängelset som vanligt :)

Det blir super!

Kramisar

2011-01-05 @ 20:49:34
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Postat av: beffa

Ja det blir spännande att se, jag får ju fortfarande skavsår av mina gamla skor, så det vore väldigt skönt om jag slapp få det av dom här.

Vad härlig att du inte fått det av pjäxorna, det brukar väl vara jättevanligt att man får?! Du måste ha fått tag på rätt modell verkligen :D

Ha en härlig långhelg!Kram

2011-01-06 @ 11:12:13
URL: http://beffa.blogg.se/
Postat av: beffa

Ja jag hade såna nike träningssockar, men storleken var liksom skriven vid "hålfoten" åså fick jag skavsår där hela tiden av texten trodde jag, så jag köpte några dyrare såna där tränings/springsockar UTAN text å fick skav på samma ställe! Så tillslut tejpade jag fötterna när jag sprang, å då gick det ju bra!

Nu har jag sprungit med merinoullsstrumpor å har inte fått nått skav än! så varma å goa!

2011-01-06 @ 18:27:02
URL: http://beffa.blogg.se/
Postat av: AKO

Ojojoj, skidor! Det har jag inte åkt på minst fem år (en gång) och innan det så var det nog minst tio år till. Jag tror att gymnastikens skidpass har avskräckt mig från att ens kontemplera att skaffa mig egna skidor. Dumt eftersom det finns fina ställen att åka på där jag bor. Hoppas att du kan klara av snittet med tre pass i veckan och att du har kul under tiden! God fortsättning på 2011!

2011-01-06 @ 23:11:24
URL: http://krumbukter.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0