Triss i "Alla lika, alla olika"...
En öde badstrand i början på oktober...
Alla bilder är lika... men ändå så olika...
Vad ser/känner ni för lika/olika när ni ser bilderna??? Jag ser massor...
HÄR kan ni se fler lika/olika bidrag i Veckans fototriss!!!
En öde strand är nåt alldeles underbart tycker jag.
Härliga och fina bilder i din triss.
Ha en fin kväll!
Fina bilder! Appropå strand... Vi ska till Thaikand igen om en månad. Har du några restips i trakterna i och kring Bankok?
Jepp, vi har köpt en lägenhet på Tomtebo! Ska bli superkul med något eget! :)
Kram
Den översta bilden är verkligen jättevacker!
Det ÄR ett paradis!
Vet inte om det börjat med charter dit än men jag hoppas att de INTE gör det, för att ha det så lugnt och oexploaterat som möjligt ;)
Vet att det är krångligt att ta sig dit så många barnfamiljer väljer att hålla sig därifrån ;)
Kramar C
Fantastiska bilder! Du är så duktig på att fotografera!!
KRAAAAAAAAAM!
Liza
Sandstranden är lika...bakgrunden olika...
Bra tolkat!!
Sandstranden är lika...bakgrunden olika...
Bra tolkat!!
Åååh, härliga Bettnesand. Ser lika härligt ut nu som på sommaren.
Fina bilder, Maria.
Ha en fin vecka.
Kram
Fina bilder!!! Nu längtar jag redan till nästa sommar med sol och bad! :)
Vad roligt med bilder från Bettnessand! Det påminner mig i och för sig om att jag inte badade en enda gång denna sommar... Duschade gjorde jag däremot. ;)
Receptet för en ugnsomelett är mycket enkel. För varje ägg tar man en dl mjölk och en msk mjöl. Till formen på min blogg, den är 15x15cm i storlek, så använde jag två ägg. Man kan gärna krydda med lite salt och (vit)peppar. Jag gräddade i 200-225 grader mitt i ugnen. Man får absolut inte öppna luckan under gräddningen utan får titta och gissa när det är färdigt. Jag ville ha lite färg och inte alltför löst omelett så jag tog ut den när smeten hade höjt sig och blivit lite färgsatt upptill. Smeten ska inte vispas ihop utan bara röras ihop lite snabbt med en gaffel. Man kan gärna göra någon slags stuvning och hälla på och kanske stoppa in i ugnen några minuter till. Är man lyxig kan delar av mjölken bytas ut till grädde. Jag använde havremjölk eftersom jag inte tål mjölk, och det gick bara bra. Lycka till och berätta gärna hur det gick!
go kväll vännen,
Vilka vackra bilder från en lugn och öde strand. Vad ser man i bilderna? Lite vemod kanske och en längtan om ny sommar.
Hoppas att veckan hittills har varit bra.
Kramis