Tävlar hos "Jennys hus"...

Bloggen "Jennys hus" har en tävling där priset är ett presentkort hos "Sumopix.com" på 500kr. Det skulle ju sitta fint med en sån vinst för förhoppningsvis så har vi med oss många fina bilder hem från resan som ska framkallas...


Klicka på bilden så kommer du till tävlingen!!!


Kommentarer
Postat av: Bibbi

Hej du sköna!

Resfeber...? Du har väl laddat med böcker på bokrean;)

Jag har också dessa böcker. Blev lite besviken på Dans bok på slutet. Blev så rörigt.... Gillar nog också Änglar och Demoner men även Da vinci koden mest. Alla är dock bra på nåt vis. Åsas böcker är bra, lite hemska rent av. Men så är ju också verkligheten...

Vilken läcker vinst du vann! Kul!

Hoppas du vinner även i denna tävling, för det kan ju behövas när ni kommer hem...

Ha det gott!

Kram

2010-02-28 @ 09:41:22
URL: http://vildrosenbibbi.blogg.se/
Postat av: saravillfara

Aha, men kolla här! En tävling också? Men då kanske du vinner den istället, och så behöver du inte sakna rabatten inne hos mig? Jag håller tummarna för dig!

2010-02-28 @ 14:09:02
URL: http://saravillfara.se
Postat av: Livet i byn

Åh men lyllos er med resa, tänk att ni snart är i varmare breddgrader. Låter länge att inte höras förrän till påsk men tiden går ju fort.



~Livet i byn

2010-02-28 @ 21:01:13
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Petra

Ja du gumman inte är du ensam om att ha en skev kroppsuppfattning :( Just nu känner jag mig som en valross och kommer fortsätta göra tills jag kanske gått ner 20 kg. Det sitter i sedan jag hade anorexi å ätstörningar och det är väldigt svårt att bli av med den hjärnverksamheten.

Nu ska du absolut INTE tänka på vikten när ni ska iväg å gotta er i värmen! Du kommer svettas bort en del ändå, hihi. Det skulle vara kul å se hur du ser ut så man får ett ansikte framför sig när vi skriver till varann :) men förstår om du vill vara anonym.

Fortsätt packa du, DET är jag inte avundsjuk på.

Sov gott när du ska sova å dröm sött!



kramar

2010-02-28 @ 22:23:27
URL: http://mamablues.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0