Lördagsmiddag...

Marcus "slängde ihop" en underbart god middag till oss idag. Självklart var jag tvungen att föreviga den...


Ugnsstekt lax med pressad potatis och Aivar relish-sås åsså sallad med fetaost och svarta oliver...

Det smakade utmärkt!! Jag är verkligen bortskämd med en underbart duktig kock, tur är att han även gillar att laga mat!!

Här har det varit lugt idag. Jag har varit rastlös, vill fara å hälsa på folk men inga är hemma eller så är dom sjuka... Har suttit å lekt lite med PS istället men hade ingen ro att hålla på med det... Får se vad vi hittar på ikväll!??

Hoppas ni har/får en trevlig lördagkväll!!!

Uppdaterat: Fick frågan vad det är i Lax-såsen så här kommer receptet... Ta creme fraishe eller turkisk yogurt, blanda i Aivar relish (vi använder stark), salta å peppra. Låt såsen stå å dra ett tag så att smakerna får blanda sig ordentligt. Supergott å framförallt ENKELT!!

Kommentarer
Postat av: Ida

Oj så gott det ser ut!Vad är det i såsen? Ha en jätte trevlig kväll! Kram

2009-01-17 @ 18:19:41
URL: http://minatrerum.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ser ju helt underbart gott ut!

Ni hade mer än gärna fått hälsa på oss, men vi är ju inte hemma! En annan gång..

Massor av kramar, önskar er en underbar lördagkväll!!!

2009-01-17 @ 18:23:31
URL: http://inteutanmindotter.blogg.se/
Postat av: Anna B

Det ser verkligen toppen gott ut!

Här har det varit en lite pysseldag. Förutom att vi varit ute så har jag sytt sonens gardiner. Det blir spännande i morgon och se om de överhuvudtaget passar... HA en toppen kväll! kram anna

2009-01-17 @ 19:13:32
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Beffa

javisst! Det är ett LCHF-bröd (Low Carb High Fat), så jag använder mandel som mjöl. Kör dom i mixern först så det blir som mjöl, finns tydligen riktiga mandelkvarnar också.

Sen gör man såhär:

3/4 dels burk Keso (en sån som är 250gr)

3 ägg

salt, någon god krydda (jag har färdiga brödkryddor)

½ tsk bakpulver

4 dl mandelmjöl



Kör allt utom mandel i mixer, häll över i en bunke. Blanda i mandelmjölet och rör om till "utklickningskonsistens". Klicka sedan ut på plåt med bakplåtspapper. Blir ca 8 st. Brukar platta ut dem med en sked.

Grädda i 175grader ca 15 minuter.

Låt svalna på galler under duk.

Klart!!

2009-01-17 @ 19:47:13
URL: http://beffa.blogg.se/
Postat av: jenny

Såg jättegott ut:-) har också en kille som tycker om att laga mat, Skönt tycker jag;-)

Kram/jenny

2009-01-17 @ 20:11:37
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Men vännen.. Känner igen det där..och lider med dig som har varit stilla så mycket. Inte undra på att du är trött på allt vad datorer, tv och soffa heter!

Kan ni inte hälsa på lite folk imorgon? Håller tummarna i alla fall!

Och du, det är allas rätt att gnälla lite ibland, gudarna ska veta att jag har gjort det denna veckan!

kramar!!

2009-01-17 @ 22:09:39
URL: http://sandrainthecity.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja usch för storstäder!!! Jasså KÖPSUG? Det är ju bra...moahahaha! Kram på dig!

2009-01-17 @ 22:15:39
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se/
Postat av: Linda P

Klart du får se!! Det där med inspiration kommer och går... Ha det fint! KRAM

2009-01-18 @ 00:34:51
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa

Åh, mumsigt! Vilken äkta lyxman du har då -vad tar han i timmen? Ha ha...



Och vilket bra tips på sås! Skall jag prova omgående... ok, kanske inte just nu (mitt i natten) men imorgon! :.)



Som alltid tack för kommentarerna!

2009-01-18 @ 02:35:34
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Livet i byn

Såg himla gott ut, men vad är det där Aivar Relish? Har aldrig hört det förut...



~Livet i byn

2009-01-18 @ 10:19:04
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: M

Tack för din kommentar hos mig! Mums vad gott det där såg ut! Det receptet på ajvarsåsen ska jag lägga på minnet...



Kram M

2009-01-18 @ 12:40:44
URL: http://hwitavillan.blogspot.com/
Postat av: Nilla

Det där ser ut som nånting jag skulle gilla! Lax är ju så gott och det andra med.

2009-01-18 @ 20:20:43
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0