Årets 1:a semla...

Fick vi äta igår när vi hälsade på vår arbetskompis med famlij! Å, vad gott det var! Perfekt lagom i storlek å smaken... ja, det var perfekt! Föredrar hemmagjorda semlor mot köpta för köpta smakar ju knappt något...



Hur brukar ni göra?? Väntar ni till Semeldagen eller "tjuvstartar" ni???

Detta gav mersmak så jag/vi får nog ta å baka några nån dag framöver!?? Lär ju behöva Marcus hjälp för jag kan ju inte stå så länge...

Kram på er å hoppas ni får en fin start på veckan!!!??

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack så mycket! Jag tror att jag ska åka hem till min mamma, känner bara att jag behöver komma hemifrån just nu.

Jag måste faktiskt erkänna att jag inte gillar semlor, så det blir inga alls för mig.. =)



Kram Anna.

2009-01-19 @ 12:40:13
URL: http://www.devine.blogg.se.
Postat av: Proforma

Oj, jag har ätit flera semlor efter jul. Förr bakade jag själv men gör inte det längre för Sveriges godast semlor finns i bageriet nära, utsedda av Semleakademin :) Dom är faktiskt väldigt goda och dom smakar mycket!

Ha en bra dag!

2009-01-19 @ 13:23:40
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Lallis

Det ser himmelskt gott ut!

Jag tjuvstartar. Så snabbt jag kan;)

KRAM Lallis

2009-01-19 @ 13:42:52
URL: http://knasigamamman.blogspot.com
Postat av: Sandra

Åhh vad gott..Undrar om man kanske förtjänar en såndan efter träning och mat idag? ;) Varför skulle man annars träna liksom? ;) haha!

Du är snart tillbaka på spinningcykeln! Har du hört nåt nytt från läkare eller nån förresten?

Kramar!

2009-01-19 @ 14:47:40
URL: http://sandrainthecity.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa

Åh, de såg riktigt mummiga ut! (blir sugen) Brukar vänta till februari i alla fall och sedan frossa!;.)



Receptet till glassen framgår lite insmygt i sagan om mojsglassen... men skickar med det till dig i dess renaste form;.)



Vaniljgräddglass

Päran/mangostanyougurt (märket Valio, 2%)

Kokosflingor



Och så blandar man bara ihop allt och in i frysen (den blir ju liksom lite rinnig först av yogurten) i typ 30 min. Beroende på hur stor sats du gör så klart.



Det smakar mums! Hm, kanske man kan ha i semlan...;.)

2009-01-19 @ 15:26:38
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise [En bulle ur ugnen]

Jag tjuvstartar. Det är ju SÅ gott! :P

Kramelikram

2009-01-19 @ 15:48:46
URL: http://annlouise.blogg.se/
Postat av: Beffa

Jag brukar tjuvstarta. Älskar semlor!!!

2009-01-19 @ 18:04:58
URL: http://beffa.blogg.se/
Postat av: Livet i byn

Åh men du!! Hur sugen blev jag inte nu, vi brukar tjuvstarta och svärmor brukar komma förbi med semlor. Jag vill ha några nu!!



~Livet i byn

2009-01-19 @ 19:00:25
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Anna B

Det är så olika... Det suger i magtrakten nu...

Kram Anna

2009-01-19 @ 19:38:13
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: inteutanmindotter

Åh så underbart gott (fats givetvis utan mandelmassa!) Hoppas ni mår bra, och att din rygg mår bättre!

Kramar i massor!

2009-01-19 @ 20:53:51
URL: http://inteutanmindotter.blogg.se/
Postat av: kjersti

Dumma dig, jag har faktiskt övervikt men snäll ändå. Ta bort dom, dom såg för goda ut. Kunde inte ens läsa bloggen. Är som självgjorda? Kram och god natt. :)

2009-01-19 @ 23:09:24
URL: http://bloggberta.blogg.se/
Postat av: Åsa

Jag har tjuvstartat med semlorna....har hunnit äta två stycken..:-))

2009-01-20 @ 12:29:56
URL: http://fyrarumochenalkov.blogg.se/
Postat av: Ulla

Jag är en semleoholic, så jag har redan ätit tre semlor.

2009-01-21 @ 14:30:40
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: bea

hemmagjorda är bäst! :D man får alltid så grymt mkt grädde när man köper dom xd

2009-01-26 @ 13:54:34
URL: http://beaistheshiiit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0