2 Boktips inför helgen...

Jag har nu läst 2 böcker efter "Obama-boken" som jag inte berättat om. Tänkte att det kunde vara något för er inför helgen om ni får tid till att läsa en stund!??


Den första boken, "Mannen i sjön" var jag lite skeptisk till men döm om min förvåning när den visade sig vara riktigt bra. Den utspelar sig på Island och i gamla Öst-tyskland. Man hittar ett skelett på botten i en sjö och man börjar undersöka vem det kan vara... Spåren leder tillbaka till åren under "kalla kriget"... Den är helt klart läsvärd å man blir lite lurad för det är en "tvist" i slutet, som man inte anar...


Den 2:a boken "När du läser detta" är en bok som man blir riktigt upprörd av... En kriminalares fru hittas död nedanför ett höghus. Polisen och alla säger att det är självmord men det vägrar han tro så han börjar undersöka saken å det gillas inte av hans chefer... Man får även följa hans kollega som får ett uppdrag att undersöka några "foton" med mindre trevligt innehåll... Kanske har deras utredningar nåt gemensamt !!????

2 böcker alltså som jag varmt kan rekomendera!!

Nu väntar vi gäster resten av dagen. Det ska bli kul att få träffa kompisar å familj å få surra ett tag!!

Önskar er en trevlig helg!!!

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej! Tack för dina ord i dag igen på min blogg. blir så glad när någon "hejjar" på mig! Bara hoppas att jag fortsätter att vara målinriktad...! Bara synen av din smarriga kaka i ugnen i ett inlägg längre ner gör ju att man vill smaska loss...! haha!! Hoppas du får en fin helg!

hälsningar Marie

2009-01-30 @ 13:16:11
URL: http://ganskalagom.blogspot.com
Postat av: Karin

Mannen i sjön har jag börjat lyssna på en gång som ljudbok men blev aldrig klar, tyckte den var trist i början och då kom jag aldrig riktigt igång. Men det är flera som sagt att den är bra så jag kanske måste göra ett nytt försök, men helst i bokform för det är roligare att läsa än lyssna. Den andra boken har jag inte läst men ALLA böcker jag läst av Giles Blunt har varit jättebra så den läser jag mer än gärna! Ha en underbar helg!

Kram Karin

2009-01-30 @ 13:18:28
URL: http://sakerochting.se
Postat av: Umma

Det var synd att du inte smygnallat av kakan, men jag förstår anledningen till varför. :-) Att skylla på att en mus varit framme är nog inte så smidigt heller. Du får gärna meddela om sällskapet tyckte om den så att jag vet. Ska inte baka förens på söndag så kanske hinner få ett utlåtande.

2009-01-30 @ 14:48:02
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: Anna B

Oj det lägger jag i läsalistan! TAck snälla för tipsen! kram Anna

2009-01-30 @ 15:23:30
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Lena

Go kväll,



Dessa böcker får jag lägga till min "Att-läsa"-lista. Kämpar fortfarande med Obamas på engelska. Men tänkte att om jag tar ett glas vin och sedan sätter mig ner med boken då kanske det går lättare. ;o)

Ha en trevlig fredagskväll.

Kram Lena

2009-01-30 @ 18:12:48
URL: http://aforia.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Hej!



Jag är precis på gång att börja med isländarens andra bok (har läst den första för ett bra tag sen och även sett den som film).



En annan fråga... Har du/ni testat eran lilla minifotostudio något mer? Den verkade så smart men sen gäller det att den är bra också.



/Cissi (som hittat till din sida via fototrissen)

2009-01-30 @ 20:31:07
URL: http://pfuppfi.blogspot.com/
Postat av: Lallis

Åh vad härligt med lite boktips:)

kram L allis

2009-01-30 @ 21:57:00
URL: http://knasigamamman.blogspot.com
Postat av: Mamma Melissa

Åh, jag önskar att jag kan läsa en hel bok snart! Än så länge sitter inte lässinnet helt på plats (tur man har en mamma som korrekturläser;.)...



Men jag skriver upp dem på min boklista och hoppas på att snart kunna gosa ned mig med en kopp varm choklad och en härlig bok!:.)

2009-01-31 @ 01:13:09
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Livet i byn

Tack för boktipsen :0)



~Livet i byn

2009-01-31 @ 09:43:43
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Katinka

Det går inte att kommentera på ditt inägg ovan. Är det blogg.se som har problem? Har märkt det på massor av deras bloggar nu det sista.



Nåja, denna kommentaren gäller ditt inlägg ovan! Fyllde du år alltså? Gud vad god mat du serverade och presentkort är aldrig fel. Grattis!

2009-01-31 @ 12:57:10
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0