Ikea prylar...

Nu är det väl på tiden att ni får veta lite vad vi köpte på Ikea. Inga större inköp under semestern, då blev det lite ljus, olika glasburkar till skafferiet, kryddburksgrej för låda, servetter och liknande. Jag får ta och visa eftersom när det blir använt... När Marcus åkte söderöver förra helgen så passade han på att åka in på Ikea å köpte Billyhyllan jag har velat ha en längre tid.
Såhär ser det ut idag...


Som ni ser så är det inte klart än. Men jag är jättenöjd. Det rymms ju hur mycket som helst å det är så skönt att få organisera alla pärmar och dylikt.
Längt ner har vi "tidskriftsamlare" där vi nu har alla våra tidningar som låg i högar förut, dom syns inte på bilden.Vi kommer även att köpa till nån sorts "insynsskydd" å sätta för glasdörrarna. Jag får visa er hur det blir när det är klart. Vad som ska förvaras i den tomma delen funderar vi på ett tag...
(Om ni undrar vad det är för hål uppe till vänster så är det en ventil. En ventil som förra ägarna tapetserat över, som vi därav inte visste om när vi gjorde om. När dom gjorde mätningar i huset fick vi veta att det skulle va en ventil där men vi har inte hittat rätt sort att sätta dit. Skulle vilja ha den "äldre modellen" som ser ut som "galler". Nån som vet var man kan hitta sånt, vitt vill vi ha!!????)

Äntligen helg!! Vi ska ta det lugnt i helgen. Imorgon får vi besök av några goda vänner. Framåt kvällen åker vi nog ut till Marcus föräldrar med förhoppningen om fint väder på söndag så vi kan plocka lite bär!!!

Vad ska ni hitta på i helgen???


Kommentarer
Postat av: Marianne

Va fint det blir!!!Kram

2009-08-21 @ 18:11:40
Postat av: Annette

Snygg förvaring. Jättebra!!!Kram Annette

2009-08-22 @ 19:19:11
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: hemmabloggaren

Vackert! Vi har bara såsat runt och gjort ingenting i solen.

2009-08-24 @ 12:48:42
URL: http://hemmabloggaren.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0