Mysfaktor...

image1

Helmysigt att tända en brasa och krypa upp i min favoritfåtölj med en bra bok. Skulle bara önska att vi kunde elda lite mer ofta. Till saken hör att vi inte kan elda när det är lågtryck för då ryker det in å vi vill ju inte ha hit brankåren varje gång!
Kommer på nu att min kamera är ur funktion, fick en "Trojan" under resan, ska se om det går att fixa!? Så kanske det kan bli fler bilder här!?

Kommentarer
Postat av: saravillfara

Om du bara visste hur avundsjuk jag är på er öppna spis (eller vad man nu kallar det för).
En vacker dag ska jag också ordna mig en eldstad där jag kan sitta och mysa och känna värmen och lyssna till knastret... Finns det någonting bättre?
Kul att det äntligen blivit av med en blogg för dig, och jag kan berätta att bakgrunden du har just nu, är precis densamma jag hade en gång i tiden när jag började att blogga ;)
Kram!

2008-03-11 @ 19:31:10
URL: http://saravillfara.blogg.se
Postat av: Marianne

Det ser ju verkligen inbjudande ut...man kan riktigt känna värmen och doften och höra knastret...kan det vara bättre bakgrund till en bra bok..jag tror inte det. Det här ser ju riktigt bra ut och det ska bli spännande att följa dig på vägen.Kram kram

2008-03-11 @ 19:45:46
Postat av: julia

Hallihallå! Himla kul att vi tänkt på detta båda, men inte sagt nåt. Nu kan vi vara lite nybörjare ihop och så kan jag hålla lite bättre koll på vad ni sysslar med! Jag tänkte faktiskt att det var du när Sara skrev om denne gemensamme bekant, believe it or not, men det är sant! Vi ses härute i bloggvärlden, kram julia

2008-03-12 @ 06:57:11
URL: http://starkningspetter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0