Hjäääälp!!!!

Ja, nu har vi suttit här och trixat med layouten på bloggen. Jag blev så glad när jag via Linnéas skafferi hittade hur man bär sig åt för att "pimpa bloggen". Det gick ju jättebra fram tills att vi var klara och upptäckte att bakgrunden (ramen) blivit VIT!!!
Varför är min fråga????? Vi har ju inte gjort något åt RAMEN!!!
Vi fixade "länkarna" så att dom ändrar färg och blir kursiva, MEN varför blir översriften "bokmalensvardag" OXÅ kursiv när man för pekaren över????

Nu är klockan mycket å ja, vi har slut på idéer, orkar inte tänka mer så snälla, är det någon därute som kan hjälpa mig??? (Jag som var så stolt för att jag lyckats ändra saker själv med bara sambon som stöd).

Tackar vänligast för alla tips!!

Kommentarer
Postat av: Pysselprinsessan

Attans attans! Inte kul... :( Jag har oxå råkat ändra saker utan att det varit meningen! Jag har lärt mig att alltid spara all kod i en wordfil innan jag pillar för mycket!! Så kan man alltid klistra in koden man hade innan man började testa!



Jag kunde inget om koder och sånt innan jag började blogga, men jag har klurat mig fram med hjälp av bloggen http://www.designadinblogg.se/ ! Hoppas du kan hitta någon hjälp på den sidan! :)



Lycka till!

Kramar

2008-07-15 @ 19:23:45
URL: http://pysslamera.blogg.se/
Postat av: Isabels värld

Mitt råd är också att gå in på dedignadinblogg.se. Jag kunde inte heller något om alla dessa koder innan. Har suttit och slitit mitt hår många nätter =)



Lycka till! Kram Pernilla

2008-07-15 @ 23:03:23
URL: http://isabelsvarld.blogg.se/
Postat av: saravillfara

Titeln i headern blir förmodligen kursiv därför att den länkar till startsidan. När ni ändrade länkarna att bli kursiva, så ändrades förmodligen även titelns länkning på samma sätt, tror ni inte?

Ramens ändring av färg låter knepigare, om det är så att ni inte har ändrat färgkoden där. Hmm, svårt med sånt här, jag kan bara hålla med.

Lycka till med knåpandet!

Kram, kram!

2008-07-16 @ 02:58:51
URL: http://saravillfara.se
Postat av: Maria

Tack för tipsen!!! Ska ta oss en titt på problemet när solen inte skiner lika mycket. Nu ska vi he oss ut i det fina vädret. Kram på er!!! /Maria

2008-07-16 @ 10:58:54
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0