Mossvikenfruar - Chansen...

bilden lånad från Adlibris.se

Ännu en utläst bok. Denna gången Mossvikenfurar - chansen av Emma Hamberg. Jag hade ganska höga förväntnigar på den här boken. Blev ganska besviken, den var lite för "larvig", lite tjatig för min smak. Den är dock väldigt lättläst och ja, jag skrattade gott flera gånger. Men nu ska jag återgå till Anna Jansson, det är ju flera böcker kvar att läsa av henne.
Jag "panikköpte" den här boken i helgen när jag insåg att jag inte skulle ha en bok att läsa till lördagkväll när jag skulle sova. Läste ju ut den förra på fredagkväll.

Förkylningen håller i sig å jag håller tummarna att det inte blir värre än det är nu. Bara 1 kväll kvar att jobba sen har vi helg!!

Kram på er!!!


Kommentarer
Postat av: Petra M-L

Hej!! Ja, så du kommer över mindre bra böcker ibland också, men det är försås samma som med filmer - man tittar och tittar och hoppas hela tiden att det ska bli bättre... :) Vet du vad? Jag är ju inte en bokmal och jag läser en bok just nu!! Helt otroligt va! En yngre tjejkompis bad mig läsa den, för hon tyckte den var så bra och ville diskutera den sen... sen fanns det visst flera uppföljare också... Ja, jag tänkte ju att jag måste ju försöka iallafall och den är så lättläst så jag är nog snart klar. Stephenie Meyers, LDS-författare, född på ett bra år!! Kram, kram!

2008-08-14 @ 19:52:05
URL: http://vardagsprat.wordpress.com
Postat av: Petra M-L

Svar: Din lyckost som har helg redan! Sitter nu på jobbet och det är så tyst & lugnt att det KÄNNS som om helgen är i antågande, men det är den ju inte.. one more day...



Ja du, jag blir lätt irriterad när de jag känner i min egen ålder blandar ihop Sverige och Schweiz.... (STOR suck...) Till nya människor brukar jag säga att jag är från Skandinavien, men det hjälper ändå inte, för Switzerland ligger tydligen där också...

2008-08-15 @ 00:09:54
URL: http://vardagsprat.wordpress.com
Postat av: Misen

Ja, gör gärna det. De är verkligen goda, havrepannkakorna. Och känns lite "nyttigare" också. Jag läste en annan bok av Emma Hamberg, Brunstrapporten, som jag tyckte var ganska underhållande faktiskt. Om du inte har gett upp hoppet om henne än... Ha en fortsatt bra fredag!

2008-08-15 @ 14:45:49
URL: http://homeostas.blogg.se/
Postat av: Isabels värld

Åh, den gillade jag. Blev så glad av den men håller med dig om att den är lite larvig ibland =)



Tråkigt att du är förkyld!! Krya på dig! kram Pernilla

2008-08-15 @ 19:30:25
URL: http://isabelsvarld.blogg.se/
Postat av: Emma

Ååh, behöver nya böcker att läsa, är fasiken inne på andra varvet på mina nu!! Har ju gått åt en hel hög på semestern.

Hoppas ni får en riktigt mysig helg också! Jag hoppas på bra väder så jag kan måla hästtransporten så den blir fin igen=)

Kramar!

2008-08-15 @ 23:15:44
URL: http://beffa.blogg.se/
Postat av: Lisa

Tjatiga böcker är så dryga, precis som att man inte läser det första gången författaren skrivit en sak, det är lite skillnad när man lyssnar på ngn som pratar då kan man lätt missa men som sagt när man läser så läser man ju :D

Hoppas förkylningen gett sig! Ha en trevlig helg!

2008-08-16 @ 12:40:20
URL: http://lisenis.blogg.se/
Postat av: Misen

Trevlig helg till dig med!

2008-08-16 @ 23:31:18
URL: http://homeostas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0